Echipa noastră

Orbital este povestea unei familii multidisciplinare franceze unde se întâlnesc experiențe diverse :

• cea a părinților, care include antreprenoriat, mecenat în domeniul umanitar și implicare în domeniul social

• cea a celor patru fii, în domeniul educativ, social și sportiv

• cea a președintei fundației, care poartă stindardul emancipării feminine.

De asemenea, diferitele experiențe internaționale ale familiei vor fi puse în serviciul fundației. Consiliul de Administrație va avea sprijinul soțiilor băieților, toate de origine străină. Având în spate cunoștințele și rețelele membrilor săi, Fundația va interveni în Europa, Magreb și în America de Sud.

Aude-Line

Căsătorită și mamă a trei copii.

Am studiat psihologia la facultate și am făcut masterul în activități fizice adaptate, însă ceea ce m-a pasionat dintotdeauna a fost educația copiilor. Mi-am concretizat pasiunea devenind învățătoare. Emanciparea feminină prin crearea de întreprinderi este, într-adevăr, misiunea noastră, însă ceea ce este cel mai important este educarea fetelor.

Președinte
 Gilles
 Delegat general

În cei 40 ani de carieră m-am implicat în asociații familiale, sociale, economice, am coordonat departamentul de comunicare în mari corporații și am acompaniat multe persoane în dezvoltarea propriilor proiecte.

Proaspăt pensionat, doresc să contribui cu experiența pe care am acumulat-o, la îndeplinirea frumoasei misiuni de a sprijini antreprenoriatul feminin, prin a ajuta femeile să-și concretizeze ideile în noi întreprinderi autonome.

Guillaume

Având studii în Inteligență Economică, am avut ocazia să lucrez în America de Sud timp de 7 ani, în Paraguay și Brazilia.

În timpul acestor ani, am observat dificultatea pe care o au femeile în a-și concretiza ideile și proiectele, într-o societate încă marcată de omniprezența bărbaților pe toate planurile.

Guillaume
 Maxime

Absolvent de Comunicare, m-am implicat în domeniului sportului social în Franța și în Auckland (Noua Zeelandă), înainte de a crea propriul proiect în sprijinul refugiaților. Astăzi sunt coordonator de proiecte și fund-raising într-o asociație francofonă care îi ajută pe cei nevoiași în Vancouver, Canada.

Maxime
  Jean-Félix
 Vice-președinte

După ce am terminat un master în activități fizice adaptate, unde am lucrat cu persoane cu dizabilități în domeniul sportivo-sanitar, am ales să devin învățător. Accesul la educație este primordial pentru toți copiii, iar pentru fete reprezintă calea pentru emancipare. Experiențele din călătoriile în Europa și America Centrală și de Sud vor îmbogăți contribuția pe care o voi aduce în susținerea proiectelor.

Charles

După ce am absolvit studii în antreprenoriat, am dat dovadă, prin experiențele profesionale în domeniul HoReCa, de rigoare și competențe în gestiunea financiară. Acestea îmi vor permite să gestionez fondurile și să consiliez femeile care vor să își creeze propriile structuri.

Trezorier
 Charles
 Marianne
 Secretară
 Marianne

Încă de pe când eram încă studentă la Litere – Spaniolă, speram să devin casnică ! Odată realizat acest vis, am fost implicată în crearea și animarea Bibliotecii și a Centrului de Documentație de la școala copiilor mei și în multe alte asociații. Acum 10 ani dobândeam statutul de antreprenoare în vederea administrării unei pensiuni. Astăzi pensionară, îmi pun experiențele în serviciul fundației Orbital.

Urmăriți-ne

• Fcbk3

Susțineți-ne

don2.png

Merci d'avoir contacté Orbital. Nous vous répondrons dès que possible !